Gratis mini-doeboek

Een zomerlang doeplezier met deze drie doeboeken. Het Grote Geschiedenis Doeboek, Het Lekkerste Doeboek en het Young Scientis Doeboek brengen kinderen tussen de 7 en 12 jaar urenlang doe-plezier. Om alvast in de sfeer te komen en aan de slag te gaan hebben we een gratis mini-doeboek voor je gemaakt met uit ieder doeboek een aantal puzzels, weetjes, recepten en knutsels. 

Download hieronder het gratis mini-doeboek.


Wil jij alvast meer weten over de doeboeken? Dit zijn ze!
In het Grote Geschiedenis Doeboek lees je alles over de dapperste helden en de gemeenste schurken uit de geschiedenis en ontdek je op welk historische persoon jij het meeste lijkt. Los tussendoor uitdagende rebussen en woordzoekers op of maak een lekker recept met tulpenbollen.

Met Het lekkerste eet-weet-keuken-kook-doeboek’ reizen we de hele wereld over: van het noorden van Europa naar het zuiden, en van het exotische Mexico naar Japan. Maak in ieder land een stop om een lekker recept te koken, puzzels en quizzen te maken, te gieren om flauwe moppen en te leren hoe je jouw favoriete eten in een andere taal bestelt. 

Of kies het Young Scientist Vakantieboek. Waarom geeft de zon licht? Zinken zware mensen sneller? Waarom zweet je als het warm is? Nieuwsgierige kinderen kunnen tijdens zinderende zomeravonden helemaal los op weetjes, raadsels en puzzels met een wetenschappelijk tintje.  

Vul je emailadres in, klik rechts op verzenden en download het mini-doeboek


Vul hier uw emailadres in *
* = verplicht