Evenementen

Bright Night
Bright Magazine komt zes keer per jaar tot leven in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Parallel aan de verschijning van het magazine is er Bright Night. Deze avond staat in het teken van vernieuwing. De features uit het magazine komen tot leven op Bright Night en daarnaast is er elke keer de populaire uitpakparty met David Lemereis.
In de pauze en na afloop is er tijd voor een drankje, maar nog belangrijker: de mogelijkheid om de getoonde producten/gadgets daadwerkelijk uit te proberen!

Bright Night vindt altijd plaats op een vrijdagavond van 20.00 tot 23.30 uur en trekt gemiddeld 125 bezoekers per keer. Entree voor dit evenement is gratis.
Bright Night is ingericht om sponsers en toonaangevende merken de mogelijkheid te geven hun producten te promoten.

Bright Day
Bright Day is al het goede van Bright Night, maar dan in een dag en veel grootser. Het vindt plaats op 25 mei en 23 november in het gehele Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Deze dag brengt een inhoudelijk programma: creative class expo,  pledge pitches, test drive, movies for geeks, pop up store van Bright en uiteraard de uitpakparty. Bright Day wordt ondersteund door verschillende media. Naast de Bright kanalen, zullen ook NRC, Discovery, BNR, RTL & Youtube ingezet worden.

De eerstvolgende Bright Day zal plaatsvinden op zaterdag 23 november van 11.00 tot 20.00 uur en trekt naar verwachting ongeveer 1000 bezoekers. Er zullen toegangskaarten worden verkocht voor dit evenement.
Bright Day is ingericht om sponsors en toonaangevende merken de mogelijkheid te geven hun producten te promoten. 

Doelgroep
Creative class - nieuwe nerds - early adopters - early majority

Publiek
Overwegend man - 25-40 jr - stedeling - hoogopgeleid - fulltime werkend - media-veelvraat

Mindset
Nieuwsgierig - progressief - optimistisch - digitaal - opinion leaders

Voor meer informatie over deelname aan Bright Night of Bright Day kunt u contact opnemen via sales@veenmedia.nl of bel 088 700 2661.