Kunstgids

De Kunstgids van Kunstbeeld biedt het meest complete overzicht van exposities in musea en galeries in Nederland en België. Met de Kunstgids bereikt u ruim 40.000 kunstliefhebbers in Nederland en België.

Wilt u uw exposities toevoegen aan de Kunstgids?
Via www.kunstbeeld.nl/kunstgids is er de mogelijkheid voor organisatoren om een account aan te maken en het hele jaar alle exposities en/of tentoonstellingen on line te plaatsen. Het plaatsen van exposities in verkorte vorm is gratis. Daarnaast bieden we verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zodat er ook afbeeldingen toegevoegd kunnen worden.

Contractvormen

Kunstgids digitaal standaardcontract
Een Kunstgids digitaal standaardcontract geeft u een jaar recht op publicatie op de website van: uw adresgegevens, openingstijden en onbeperkt exposities toevoegen (titel, ondertitel, zeer beperkte omschrijving max. 200 tekens).

Kunstgids digitaal basiscontract - € 149,50
Een Kunstgids digitaal basiscontract geeft u een jaar recht op publicatie op de website en in de app van: uw adresgegevens, openingstijden, website en onbeperkt exposities toevoegen (titel, ondertitel, 3 foto's en beperkte omschrijving max. 300 tekens). Onze webredactie houdt uw programma up-to-date.

Kunstgids digitaal topcontract - € 249,00
Een Kunstgids topcontract geeft u 1 jaar recht op publicatie op de website en in de app van: uw adresgegevens, openingstijden, website en onbeperkt exposities toevoegen (titel, ondertitel, max. 15 foto's, uitgebreide omschrijving). Onze webredactie houdt uw programma up-to-date.

Geïnteresseerd?
Het wijzigen van een contract kan online geregeld worden. Wilt u een contract afsluiten of heeft u vragen over uw contract? Mail dan naar Alex Sieval: alex.sieval@veenmedia.nl