New Scientist

Categorie: (Natuur)Wetenschap                                                     
Verschijning: 11 keer per jaar                                                        
Omvang: gemiddeld 84 pagina’s                                                      
Uitvoering: full colour – gelumbacked

Oplage HOI
Q4 2011 t/m Q3 2012 gem. 16.430

Lezerskern
Geslacht: vrouwen 30% - mannen 70%
Leeftijd: 20 - 65 jaar
Opleiding: WO
Welstand: W1 (60%)

Lezers
NWT Magazine richt zich op mensen met een fascinatie voor (natuur)wetenschap. De lezers zijn ontwikkelt en hoogopgeleid. Mensen die midden in de maatschappij staan en grote interesse hebben in ontwikkelingen die van invloed zijn op hun leven en toekomst. Het leeuwendeel werkt voor adviesbureaus en kennisinstituten, vaak op directie- of leidinggevend niveau. Naast interesse in boeken (ze lezen meer dan tien boeken per jaar) zijn de belangrijkste interesses van de lezers: educatieve programma’s, beleggen, wijnen proeven, fotograferen en filmen. Ook bezoeken ze graag tentoonstellingen, opera’s, musea, theater en concerten.

Redactionele formule
NWT Magazine is al ruim 80 jaar hét special interest tijdschrift over de (natuur) wetenschap. Op heldere, kritische en onafhankelijke wijze verslaat het de laatste ontwikkelingen in wetenschap en techniek. Zo informeert NWT Magazine haar lezers op toegankelijke wijze over een brede reeks natuurwetenschappelijke disciplines, waarmee een context wordt geboden om de eigen kennis een plaats te geven. Het met vele journalistieke prijzen bekroonde maandblad richt zich op een brede, (zeer) hoog opgeleide lezersgroep in Nederland en België.

Wilt u zich overtuigen van kwaliteit en uitstraling van NWT magazine, vraag dan een bewijsexemplaar aan: sales@veenmedia.nl

Download het profiel en verschijningsschema van NWT Magazine