Content

Veen Media heeft hoogwaardige content over een grote verscheidenheid aan onderwerpen in eigen beheer. Een uitgelezen mogelijkheid om een boodschap mee aan te kleden. Wij maken het voor u op maat van 140 tot 14.000 tekens, oftewel van twitterbericht, tot nieuwsbericht op de website, tot een kant en klaar artikel voor in uw magazine naar klanten of relaties. Maar ook het bundelen van deze content in de vorm van een blog of magazine kunnen wij voor u verzorgen.

We helpen u graag de doelgroep aan te spreken met interessante content over bijvoorbeeld de nieuwste technologieën, kunst, wetenschap, geschiedenis, filosofie en koken.

Ruimte voor de Rivier – Room for the River
In opdracht van Rijkswaterstaat Ruimte voor de Rivier

Voor de International Scientific Conference van Rijkswaterstaat heeft Veen Media in samenwerking met het technologietijdschrift De Ingenieur het 16 pagina tellende artikel over Ruimte voor de Rivier vertaald naar het Engels en gebundeld in een brochure. Het artikel over Ruimte voor de Rivier verscheen in de Ingenieur nummer 18-2012, geschreven door de adjunct-hoofdredacteur van de Ingenieur Frank Biesboer en is vervolgens hergebruikt met kleine aanpassingen aan de vormgeving. Room for the River werd uitgedeeld aan alle nationale en internationale bezoekers van de conferentie. Hoe Room for the River er uiteindelijk uit zag, kunt u bekijken op de onderstaande link. 

Bekijk Room for the river

Ingenieus
Hoe slim dingen in elkaar steken zie je pas als je de technische tekeningen voor je hebt. Dit boek bevat de mooiste technische tekeningen van de laatste jaren. U treft prachtige dwarsdoorsneden van nieuwe vervoermiddelen als de zonneboot, de zweeftrein, de superbus en het onlangs gebouwde marinefregat. Ook ziet u de grote infrastructurele zoals de Noord-zuidlijn, de Maeslantkering en het viaduct bij Millau. Tot slot treft u tekeningen die natuurverschijnselen verklaren. Zo ziet u hoe een tsunami ontstaat, hoe elementaire deeltjes vreemd buigen, en hoe een vulkaan precies werkt. Alle tekeningen zijn voorzien van hoogwaardige uitleg. Al met al een prachtige dwarsdoorsnede door de Nederlandse techniek en wetenschap.
Sommige dingen moet je gewoon zien!

Dit boek is in opdracht van Brunel en Infraflex herdrukt met een Brunel cover en een Infraflex cover met ieder een eigen voorwoord. Het boek werd uitgegeven als relatiegeschenk.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het kopen of huren van content om meer merkbeleving te creëren.