Evenementen

Geschiedenis Festival
Op 18 oktober 2015 organiseerde Historisch Nieuwsblad het eerste Geschiedenis Festival in Nederland. Het was een grote hit! De Philharmonie in Haarlem was het decor van een veelzijdig en interessant programma met sprekers, debatten, lezingen, workshops en zelfs een echte stand-up historyteller. Op naar 2016.
 OPZIJ Top 100 meest invloedrijkste vrouwen
Jaarlijks presenteert OPZIJ in oktober de Top 100 van de meest invloedrijkste vrouwen. Een inspirerend event met bevlogen sprekers en talks van vrouwen die de wereld veranderen. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de bekendmaking van de OPZIJ Top 100. De avond kan door de bezoeker afgesloten worden met een speeddate met een van de tien invloedrijke vrouwen uit de lijst.  Nacht van de filosofie
Traditiegetrouw is april Maand van de Filosofie, met als hoogtepunt de Nacht van de Filosofie. Elk jaar heeft een ander thema. Middels toespraken, live interviews, debatten en nog veel meer worden de thema’s behandeld. Kijk op de site van filosofie.nl voor het thema van dit jaar. 

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via sales@veenmedia.nl.