Specials

Special interest specials
Onze doelgroepen zijn zeer geïnteresseerd in (nog) meer specifieke informatie. Vandaar dat onze speciale uitgaven aan populariteit winnen. In de toekomst zien we mogelijkheden tot meer van deze specials. Een aantal voorbeelden:

Maand van de Geschiedenismagazine
In een oplage van 175.000 (!) exemplaren verschijnt elk najaar het Maand van de Geschiedenismagazine optabloid formaat, gekoppeld aan De Maand van de Geschiedenis.
 

Focus op Onderzoek in New Scientist
In het kader van nieuwe publicatiemogelijkheden is& ‘Focus op Onderzoek’ ontstaan: betaalde content geschreven door de redactie van New Scientist. 


New Scientist Kids special
Deze editie van New Scientist is speciaal voor kinderen van 7-12 jaar en hun ouders. In een oplage van 20.000 exemplaren wordt de nieuwe generatie alvast enthousiast gemaakt voor wetenschap en technologie. Met vragen zoals 'hoe graaf je een dino op?' en 'hoe werken je hersenen?'.
 

Jamie Family
Jamie Family richt zich op jonge gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd 4-12 jaar. Kopers van de special: vrouwen in de leeftijd van 30-45 jaar, tweeverdieners
geïnteresseerd intips over koken, gezond eten en opvoeding. Jamie Family is vrolijk, toegankelijk, jong en inspirerend. Jamie Family verschijnt één keer per jaar en heeft een ‘bewaarfunctie’.
 

Jamie's recepten jaarboek
‘De beste recepten uit een jaar Jamie magazine’ Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, dit jaar opnieuw Jamie’s Recepten Jaarboek. Met Jamie's Recepten Jaarboek haal je lekker veel inspiratie in huis om een heerlijk maal op tafel te zetten. Met de beste ingrediënten voor verrassende recepten.
 


 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via sales@veenmedia.nl