Tijdschriften

 
Filosofie magazine
New Scientist
Het magazine informeert een breed publiek over actuele ontwikkelingen in de bètawetenschappen en techniek. Over archeologie en astronomie, het klimaat, energietechnologie en wiskunde.
 
Opzij
Opzij kent een unieke positionering in de lezersmarkt als opinieblad voor vrouwen, met als speerpunt de positie van de vrouw in de maatschappij. Opzij is één van de grotere vrouwenbladen in Nederland.
 
Filosofie Magazine
Informeert op toegankelijke wijze over de laatste ontwikkelingen op filosofiegebied. Het stelt vragen over moraal, opvoeding, mens, werk en leven, actualiteit en politiek. En het reikt bouwstenen aan om eigen antwoorden te formuleren. 
Maarten!
Jamie magazine
Jamie Oliver is een internationaal, sterk merk waar dit tijdschrift op voortbouwt. In Jamie magazine draait het om zijn manier van koken (gezond en gemakkelijk), nieuwe ideeën én het ontdekken van geweldige culinaire plekken.
Historisch Nieuwsblad
Het blad dat nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verleden werpt, maar ook uit de recente geschiedenis. Altijd in relatie met huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen.
 
Maarten!
Een bijzonder opinieblad dat
diepgravendeartikelen, bijdragen van bekende
Nederlanders en erudiete rubrieken bevat.Verluchtigd door de ironie en het relativeringsvermogen van de naamgever Maarten van Rossem.